web tasarım ikinci el eşya Superbike – Albo d’oro | Nuvolari.net

Superbike – Albo d’oro

Riders:
2017 Jonathan Rea (Kawasaki ZX-10R)
2016 Jonathan Rea (Kawasaki ZX-10R)
2015 Jonathan Rea (Kawasaki ZX-10R)
2014 Sylvain Guintoli (Aprilia RSV4 Factory)
2013 Tom Sykes (Kawasaki)
2012 Max Biaggi (Aprilia)
2011 Carlos Checa (Ducati)
2010 Max Biaggi (Aprilia)
2009 Ben Spies (Yamaha)
2008 Troy Bayliss (Ducati)
2007 James Toseland (Honda)
2006 Troy Bayliss (Ducati)
2005 Troy Corser (Suzuki)
2004 James Toseland (Ducati)
2003 Neil Hodgson (Ducati)
2002 Colin Edwards (Honda)
2001 Troy Bayliss (Ducati)
2000 Colin Edwards (Honda)
1999 Carl Fogarty (Ducati)
1998 Carl Fogarty (Ducati)
1997 John Kocinski (Honda)
1996 Troy Corser (Ducati)
1995 Carl Fogarty (Ducati)
1994 Carl Fogarty (Ducati)
1993 Scott Russell (Kawasaki)
1992 Doug Polen (Ducati)
1991 Doug Polen (Ducati)
1990 Raymond Roche (Ducati)
1989 Fred Merkel (Honda)
1988 Fred Merkel (Honda)

Manufacturers:
2011 Ducati
2010 Aprilia
2009 Ducati
2008 Ducati
2007 Yamaha
2006 Ducati
2005 Suzuki
2004 Ducati
2003 Ducati
2002 Ducati
2001 Ducati
2000 Ducati
1999 Ducati
1998 Ducati
1997 Honda
1996 Ducati
1995 Ducati
1994 Ducati
1993 Ducati
1992 Ducati
1991 Ducati
1990 Honda
1989 Honda
1988 Honda

2017 Powered By Cosmos Network