web tasarım ikinci el eşya Indy 500 Albo d’oro | Nuvolari.net

Indy 500 Albo d’oro

Indianapolis 500 – Albo d’oro

2016    Alexander Rossi Dallara/Honda
2015    Juan Pablo Montoya Dallara/Chevrolet
2014    Ryan Hunter-Reay Dallara/Honda
2013    Tony Kanaan Dallara/Chevrolet
2012    Dario Franchitti    Dallara/Honda
2011    Dan Wheldon    Dallara/Honda
2010    Dario Franchitti    Dallara/Honda
2009    Helio Castroneves    Dallara/Honda
2008    Scott Dixon    Dallara/Honda
2007    Dario Franchitti    Dallara/Honda
2006    Sam Hornish Jr.    Dallara/Honda
2005    Dan Wheldon    Dallara/Honda
2004    Buddy Rice    Panoz/Honda
2003    Gil de Ferran    G Force/Toyota
2002    Helio Castroneves    Dallara/Chevy
2001    Helio Castroneves    Dallara/Oldsmobile
2000    Juan Pablo Montoya    GForce/Oldsmobile
1999    Kenny Brack    Dallara/Aurora
1998    Eddie Cheever Jr.    Dallara/Aurora
1997    Arie Luyendyk    G Force/Aurora
1996    Buddy Lazier    Reynard/Ford
1995    Jacques Villeneuve    Reynard/Ford
1994    Al Unser Jr.    Penske/Mercedes
1993    Emerson Fittipaldi    Penske/Chevy
1992    Al Unser Jr.    Galmer/Chevy
1991    Rick Mears    Penske/Chevy
1990    Arie Luyendyk    Lola/Chevy
1989    Emerson Fittipaldi    Penske/Chevy
1988    Rick Mears    Penske/Chevy
1987    Al Unser    March/Cosworth
1986    Bobby Rahal    March/Cosworth
1985    Danny Sullivan    March/Cosworth
1984    Rick Mears    March/Cosworth
1983    Tom Sneva    March/Cosworth
1982    Gordon Johncock    Wildcat/Cosworth
1981    Bobby Unser    Penske/Cosworth
1980    Johnny Rutherford    Chaparral/Cosworth
1979    Rick Mears    Penske/Cosworth
1978    Al Unser    Lola/Cosworth
1977    A.J. Foyt    Coyote/Foyt
1976    Johnny Rutherford    McLaren/Offy
1975    Bobby Unser    Racers Eagle/Offy
1974    Johnny Rutherford    McLaren/Offy
1973    Gordon Johncock    Eagle/Offy
1972    Mark Donohue    McLaren/Offy
1971    Al Unser    P.J.Colt/Ford
1970    Al Unser    P.J.Colt/Ford
1969    Mario Andretti    Hawk/Ford
1968    Bobby Unser    Eagle/Offy
1967    A.J. Foyt    Coyote/Ford
1966    Graham Hill    Lola/Ford
1965    Jim Clark    Lotus/Ford
1964    A.J. Foyt    Watson/Offy
1963    Parnelli Jones    Watson/Offy
1962    Rodger Ward    Watson/Offy
1961    A.J. Foyt    Trevis/Offy
1960    Jim Rathmann    Watson/Offy
1959    Rodger Ward    Watson/Offy
1958    Jimmy Bryan    Salih/Offy
1957    Sam Hanks    Salih/Offy
1956    Pat Flaherty    Watson/Offy
1955    Bob Sweikert    KK500C/Offy
1954    Bill Vukovich    KK500A/Offy
1953    Bill Vukovich    KK500A/Offy
1952    Troy Ruttman    Kuzma/Offy
1951    Lee Wallard    Kurtis/Offy
1950    Johnnie Parsons    Kurtis/Offy
1949    Bil Holland    Deidt/Offy
1948    Mauri Rose    Deidt/Offy
1947    Mauri Rose    Deidt/Offy
1946    George Robson    Adams/Sparks
Dal 1942 al 1945 n.D.
1941    F.Davis-M.Rose    Wetteroth/Offy
1940    Wilbur Shaw    Maserati
1939    Wilbur Shaw    Maserati
1938    Floyd Roberts    Wetteroth/Miller
1937    Wilbur Shaw    Shaw/Offy
1936    Louis Meyer    Stevens/Miller
1935    Kelly Petillo    Wetteroth/Offy
1934    Bill Cummings    Miller
1933    Louis Meyer    Miller
1932    Fred Frame    Wetteroth/Miller
1931    Louis Schneider    Stevens/Miller
1930    Billy Arnold    Summers/Miller
1929    Ray Keech    Miller
1928    Louis Meyer    Miller
1927    George Souders    Duesenberg
1926    Frank Lockhart    Miller
1925    Peter DePaolo    Duesenberg
1924    L.L.Corum-J.Boyer    Duesenberg
1923    Tommy Milton    Miller
1922    Jimmy Murphy    Duesenberg/Miller
1921    Tommy Milton    Frontenac
1920    Gaston Chevrolet    Frontenac
1919    Howdy Wilcox    Peugeot
Dal 1917 al 1918 N.D.
1916    Dario Resta    Peugeot
1915    Ralph DePalma    Mercedes
1914    Rene Thomas    Delage
1913    Jules Goux    Peugeot
1912    Joe Dawson    National
1911    Ray Harroun    Marmon

2017 Powered By Cosmos Network